EVOLUTION-SPORTS         

EVOLUTION-SPORTS 

                                                    Doelstelling 

 

Waarom trainen bij Evolution-Sports

Het doel van Evolution-Sports is om de kwaliteit van leven te verbeteren en er voor te zorgen dat mensen zich zowel fysiek als mentaal, sterker, fitter en zekerder gaan voelen. Mijn gedachte is dat o.a. sport en beweging, maar ook voeding hieraan bijdragen. 

Omdat naast bewegen ook voeding een grote rol speelt en in het huidige tijdperk waarin we veelal carrière gericht zijn en slechte eetgewoonten hiermee vaak gepaard gaan is het voor degene die dat willen mogelijk te worden begeleid en ondersteund om te komen tot een gezonde manier van leven.

Evolution-Sports biedt een ieder de handvatten om te komen tot deze gezonde leefstijl door middel van trainingschema's en hulp bij voeding. Age is just a number, want ik ben van mening dat het nooit te laat is om te starten met het opbouwen van een fitter, energieker en gezonder lichaam. Dit geldt ook voor mensen die door een fysieke of mentale beperking worden tegen gehouden om te gaan sporten.

Om mensen op een verantwoorde en laagdrempelige manier aan het bewegen te krijgen en daarnaast eens kritisch te kijken naar hun eetgewoonten, zullen zij zekerder van zichzelf worden en in staat zijn om beter het hoofd te kunnen bieden aan stressvolle situaties in het dagelijkse leven. Op deze manier bouw jij samen met Evolution-Sports aan de beste versie van jezelf. 


Bij Evolution-Sports vinden alle trainingen in principe buiten plaats tenzij anders aangegeven.  

E-mailen
Map
Info
Instagram