EVOLUTION-SPORTS         

EVOLUTION-SPORTS 

Over mijDanielle

De overtuiging dat alles in het leven gebeurt met een reden heeft er voor gezorgd dat ik in 2014 besloot het roer volledig om te gooien. Tot dit besluit kwam ik mede door een burn out, tot die tijd ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca.

Al heel jong kwam ik met sport in aanraking en heb ik diverse sporten beoefend, waaronder ballet, wielrennen, veldrijden, hardlopen en uiteindelijk rond mijn 20ste ben ik begonnen met kickboksen. Deze sport heeft vanaf dag 1 mijn hart gestolen en heb ik ook meerdere malen in de ring gestaan. Bij de sportschool waar ik destijds trainde werd mij gevraagd om de kids te gaan trainen. Met weinig tot geen ervaring in het trainen van mensen, laat staan kinderen, ben ik die uitdaging aangegaan en met de juiste begeleiding vond ik daarin al snel mijn weg en een nieuwe passie was geboren. Voor mij was het helder, ik wilde verder in het trainen en het begeleiden van mensen.

Na een fitness opleiding en een stage bij een sportschool waarbij ik veel vrijheid kreeg mijzelf te ontwikkelen tot een veelzijdig trainster, behaalde ik de benodigde papieren en inmiddels mag ik alweer ruim 7 jaar met veel plezier en toewijding training verzorgen voor jong en oud.

Wanneer je bij mij of met mij traint verwacht ik discipline en doorzettingsvermogen. Door jou het beste van mijzelf te geven tijdens een training, wil ik jou motiveren altijd 100% te geven en misschien zelfs nog een stapje verder te gaan, door je je grenzen te laten verleggen, zoals doorgaan wanneer je eigenlijk op zou willen geven. Op deze manier maak jij een fysieke en mentale verandering door en samen bouwen we aan de verbeterde versie van jezelf.

E-mailen
Map
Info
Instagram